PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Seniordans

Seniordans Hjelmeland

Seniordans Hjelmeland 2017

Oppstart måndag 18. september kl 17.30.

Kvar måndag kl 17.30-19.30 på Spinneriet. Me ynskjer fleire til å bli med på trim, dans og sosialt samvær. Kom og sjå ka me dulle med, singel og par. Lystbetont og god trim. Det er bare å møte opp! Lurer du på noko kan du ringje Arne Breiland på tlf 51750264/ 98803335. Meir info: www.seniordans.no

Felles dansetreff i Ytre Ryfylke:

Datoar for felles dansetreff i 2016: Folkets hus, Jørpeland 18. februar kl 11.00. Spinneriet, Hjelmeland 17. mars kl 11.00. Folkets hus, Jørpeland 14. april kl 11.00.

Alle som vil sjå og lære kva Seniordans er for noko er velkomen til å vere med på felles dansetreff for Ryfylke! Vi er no ca 30 dansarar frå Forsand, Strand og Hjelmeland som møtast på felles dansetreff. Her kan du kome som ny dansar eller som erfaren dansar. Ta med litt penger til enkel servering.
Arrangør: Seniordans i Forsand, Strand, og Hjelmeland. I samarbeid med Strand og Hjelmeland frivilligsentral.

Seniordans Hjelmeland
Lagdans der alle kan kome, single eller par. Instruksjon vil bli gitt og du treng ikkje danseerfaring. Lystbetont og god trim for alle.

Lurer du på noko eller du har problem med skyss kan ein prøve med vennekjøring eller ringje Aslaug Haugland 41342710 eller Arne Breiland 98803335/ 51750264.

Meir info: www.seniordans.no


Seniordans kva er det? Nokon som tar forsiktige skritt på dansegolvet og synes det er greit å koma på ein vekentlege dans? Ja, kanskje det også. Men seniordans er noko mykje, mykje meir. Den gir utfordringer på alle områder: betrar fysikken, den mentale tilstand og framfor alt: den byggjer sosiale nettverk! Betre forebyggjande helsearbeid finnes neppe!

Kva er det som gjer seniordans så attraktiv? Det er sjølve dansen med alle dens variasjoner! Men også det sosiale livet den fører med seg. Her kan du gå utan partner, danserane markeres som raud eller blå. Du får utfordra din konsentrasjonsevne, du får betra din fysikk og din mentale tilstand. Du treng ingen forkunnskaper for å bli seniordanser. Her finnes ingen prestasjonskrav. Her er trivsel og glede langt viktigere, smilet og latteren er aldri langt unna.  SNs målsetting er at alle kommuner i landet skal få tilbud om seniordans innan 2014. Det er vi godt i gong med, takka vere midler fra Gjensidigestiftelsen. For bonusen ved å danse? Friskere, sprekere og gladere.