Torsdag 19 Oktober 2023
Kl. 08:00 - 16:30, Heile kommunen
Utdeling av refleksar, bli refleksambassadør!
Vil du bli refleksambassadør? Hvis du melder deg som frivillig til å dele ut refleksar på refleksdagen den 19. oktober så får du refleksar til utdeling på frivilligsentralen. Fyll inn skjema nedanfor så kan du bli refleksambassadør, send inn skjema før 16. oktober. Refleksane får du ved å møte opp på frivilligsentralen i Hjelmelandsvågen.

Som refleksambassadør skal du dele ut refleksar. Her er forslag til kor du kan stå og dele ut refleksar:

-Ved den lokale butikken på morgonen eller ettermidagen.

-Ved skulevegen.

-På den lokale møteplassen i bygda.

-Før og etter fotballtrening

Kunstnar og forfattar Maud Angelica Behn har designa årets refleks for Trygg Trafikk. Målet er å få endå fleire til å bruke refleks i trafikken. Den unge kunstnaren takka ja til oppdraget frå Trygg Trafikk i vår og har brukt tida flittig for å designe sin første refleks.

– Me er takknemlege for at Maud Angelica ville vera årets refleksdesignar. Ho er ei tydeleg stemme for dei sårbare i samfunnet, og det passar perfekt med den sårbarheten me ser hos mjuke trafikantar. Det skal vera trygt i trafikken, også for dei mjukaste trafikantane. Me trur at Maud Angelicas refleksdesign vil bidra til det, seier Ann-Helen Hansen kommunikasjonsrådgivar i Trygg Trafikk.

Hjelmeland frivilligsentral har samarbeidsavtale med Trygg Trafikk og er derfor med for å markere refleksdagen i Hjelmeland.



Påmelding er stengt
2024 © Hjelmeland frivilligsentral